logo_ciudat
ajuntament

barra
llista d´ actuacions

Barcelona
El centre cívic de la Barceloneta, millorat amb el Pla de Barris

L’accés i la planta baixa del centre cívic de la Barceloneta presenten ja el seus nous aspectes, un cop acabades les obres que s’hi han fet durant els últims quatre mesos. La redistribució dels espais interiors ha permès adequar als usos actuals del centre les dependències de la planta baixa, mentre que a l’exterior ha estat millorada l’accessibilitat a l’edifici. L’actuació s’ha afrontat en el marc del Pla de Barris, dintre de l’àmbit dedicat a l'equipament comunitari.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
15/06/2010
Data de finalització
15/10/2010
Anar a...fitxa>
Barcelona
Acabada la rehabilitació de l'edifici de la placeta del Pi, 2, que acollirà el centre de recursos educatius de Ciutat Vella

L’edifici municipal situat al número 2 de la placeta del Pi ha estat rehabilitat per tal d’adequar-lo al seu nou ús d’equipament social destinat a la docència i l’educació. La finca acollirà la seu del centre de recursos educatius de Ciutat Vella i destinarà també algunes de les seves dependències a altres serveis municipals.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
01/06/2009
Data de finalització
31/03/2010
Anar a...fitxa>
Barcelona
Les cinc capelles annexes al claustre del convent de Sant Agustí han estat rehabilitades com a nous espais vinculats al centre cívic

Les cinc capelles annexes al claustre del convent de Sant Agustí formaven part de l'antiga església del mateix nom i havien quedat com un espai tancat i en desús. Els treballs de recuperació, també acabats recentment, han permès adequar-les com a nous espais polivalents vinculats al centre cívic.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
30/04/2009
Data de finalització
28/02/2010
Anar a...fitxa>
Barcelona
L’edifici del carrer Ciutat, 9 ha estat rehabilitat per a habitatges socials

La rehabilitació de l’edifici del carrer Ciutat, 9, al barri Gòtic, s'ha afrontat amb l'objectiu d'adequar la finca per a habitatges socials. Excepte la planta baixa, amb activitat comercial, la resta d'aquest edifici de titularitat municipal es trobava desocupat i ja havia estat anteriorment destinat a habitatges, a més d’haver acollit unes oficines administratives de l’Ajuntament de Barcelona.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
03/04/2009
Data de finalització
28/02/2010
Anar a...fitxa>
Barcelona
Acabats els treballs de modernització de la biblioteca Sant Pau-Santa Creu

La biblioteca municipal Sant Pau-Santa Creu va reobrir les seves portes el 30 d'abril, un cop acabats els treballs de millora que s'hi han dut a terme. Les obres han permès modernitzar serveis com la climatització o la instal·lació elèctrica, fer uns lavabos al sector infantil, millorar l'accessibilitat i dotar l'equipament de tot el cablejat necessari per accedir a les xarxes de comunicacions. També s'han realitzat uns exhaustius treballs de conservació, restauració i neteja de l'edifici, original del 1401.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
01/05/2009
Data de finalització
28/02/2010
Anar a...fitxa>
Barcelona
L'edifici de la Rambla, 30-32 ha estat adequat per a acollir la Biblioteca del Gòtic-Andreu Nin

L’edifici situat a la Rambla. 30-32, a l’alçada de la plaça del Teatre, ha estat adequat per acollir la nova Biblioteca del Gòtic-Andreu Nin. L’equipament ocupa la planta baixa de l’edifici, compartit amb l’Escola de Disseny Elisava i que anteriorment havia acollit la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. La biblioteca té una superfície útil de 994 metres quadrats i entra en servei amb un fons inicial de 33.665 documents. Amb la del Gòtic, els quatre barris de Ciutat Vella disposen ja d’una biblioteca de la xarxa pública municipal.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
20/07/2009
Data de finalització
31/01/2010
Anar a...fitxa>

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal