logo_ciudat
ajuntament

barra
llista d´ actuacions

Barcelona
En curs la restauració de l’edifici del mercat del Born

La restauració de l'edifici de l'antic mercat del Born el convertirà en un espai obert a la ciutat. L'estructura de l'edifici existent es restaurarà mimèticament tal com era abans, és a dir, amb les mateixes façanes i cobertes. A més, es respectaran les quatre entrades principals, com a eixos bàsics de comunicació amb el barri. El nou centre podria obrir portes la segona meitat del 2012, un cop fetes també les obres d'urbanització dels carrers de l'entorn.

imagen
En fase d´ obres
Data d’inici
01/03/2009
Data de finalització
30/09/2012
Anar a...fitxa>
Barcelona
L’edifici històric de la Seca, rehabilitat com a equipament cultural

El mes de maig es van acabar les obres de rehabilitació de l’edifici històric situat al número 40 del carrer Flassaders. La finca que havia acollit l’antiga fàbrica de moneda de Barcelona, la Seca, ha estat objecte d’una rehabilitació integral per tal d’adequar-lo al seu nou ús d’equipament cultural. El centre acollirà la nova seu de l’Espai Brossa, dedicat a les arts escèniques, la poesia i la màgia.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
18/01/2010
Data de finalització
13/05/2012
Anar a...fitxa>
Barcelona
La plaça del Pedró, un renovat pòrtic d’entrada al Raval

La històrica plaça del Pedró ha estat remodelada per tal de potenciar-la com a espai d’ús ciutadà i reforçar-la com a pòrtic d’entrada al barri del Raval. La remodelació ha permès augmentar l’espai per a vianants a través de la supressió del tram del carrer del Carme que s’endinsava a la plaça. D’aquesta manera, es configura un espai de vianants des de la línia de façana de l’església de Sant Llàtzer fins al carrer Sant Antoni Abat. Altres eixos del projecte han estat la millora de l’enllumenat i el clavegueram, la neteja i conservació de la font-monument de Santa Eulàlia, i la preparació de la plaça per a poder-se connectar en el futur a la xarxa de recollida pneumàtica del Raval. L’actuació s’ha dut a terme en el marc del Pla de Barris del Raval Sud.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
10/09/2011
Data de finalització
30/04/2012
Anar a...fitxa>
Barcelona
Acabades les obres de cobertura d'una pista esportiva i de millora al conjunt escolar de la Maquinista

En el marc del Pla de Barris de la Barceloneta, s'han dut a terme les obres de cobertura d’una pista esportiva de la Maquinista i de millora de l’accés al conjunt escolar situat al passeig de Salvat-Papasseit. En una de les dues pistes exteriors del recinte s’hi ha instal·lat una coberta lleugera i se n’han ampliat les dimensions per tal d’adequar-la a la pràctica normativa de diversos esports de sala. També s’ha adequat l’entrada a l’edifici dels vestidors, ara relacionat amb la pista coberta a través d’una pèrgola de fusta. L’actuació s’ha completat amb la millora de l’accés als dos centres educatius.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
04/07/2011
Data de finalització
12/03/2012
Anar a...fitxa>
Barcelona
Acabada la urbanització de la plaça Salvador Seguí

A finals de gener del 2012 s’han acabat els treballs d’urbanització de la plaça Salvador Seguí. Aquest espai públic situat al barri del Raval ha estat adequat per exercir com a accés i entorn immediat del nou edifici de la Filmoteca de Catalunya. Els eixos principals de l’actuació han estat la pavimentació amb pedra calcària a la portuguesa, la instal·lació de dues noves columnes d’enllumenat, l’ampliació de la vorera del carrer Robador i l’arranjament del tram del carrer Sant Pau que toca la plaça. El projecte ha comportat també la remodelació i instal·lació de recollida pneumàtica al carrer Espalter, on les obres van finalitzar uns mesos abans.

imagen
Finalitzat
Data d’inici
22/11/2010
Data de finalització
25/01/2012
Anar a...fitxa>

perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal