logo_ciudat
ajuntament
Foment Ciutat Vella Noticies
barra
22/12/2015

Una sentència del Tribunal Suprem sobre l’expropiació de la concessió de l’aparcament de la Gardunya permet que les arques municipals s’estalviïn 5,5 milions d’euros

imagen

El Tribunal Suprem ha donat la raó a la societat municipal Foment de Ciutat S.A en l’expropiació de la concessió de l’aparcament de la Gardunya.

imagen de separacion

D’aquesta manera, ha desestimat el recurs interposat per l’empresa que gestionava aquest aparcament, la qual va recórrer una sentència anterior del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de l’11 de juliol de 2013, que confirmava la posició municipal. Una sentència per la qual es fixava el preu just de l’expropiació d’aquest aparcament en un import de 6.115.615’80 euros i que ara, per tant, es veu ratificada per la decisió del Tribunal Suprem.

Tenint en compte, la sentència del Tribunal Suprem, cal destacar que aquesta és del tot favorable als interessos municipals. I, per tant, de tots els barcelonins. La intenció de l’empresa era rebre gairebé el doble de la quantitat que s’ha acabat pagant finalment per aquesta expropiació. És a dir, l’empresa que gestionava l’aparcament que hi havia anteriorment en aquesta zona del Raval pretenia rebre 11,5 milions per l’expropiació. Tenint en compte això, la sentència del Suprem ha permès “estalviar-se” gairebé 5,5 milions d’euros a l’erari públic.

Foment de Ciutat S.A, a través dels seus propis Serveis Jurídics que han dut a terme la defensa jurídica del cas, ja ha demanat ara, formalment, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya l’execució de la sentència. A través d’aquesta execució s’ha d’acabar de fixar definitivament l’import del preu just de l’expropiació, que serà, com a màxim, de 6.115.615’80 euros. Una xifra que, fins i tot, podria reduir-se.


perfil del contractant


contacte

c/ Pintor Fortuny 17-19 08001 Barcelona

T / 93 256 66 00
F / 93 256 66 27 fomentdeciutat@bcn.cat


formulari de contacto Anar a ...
banner
FOMENT CIUTAT .  Mapa web .  Informació legal